پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر|42030988

پایان نامه,صنعت قند‎ ,پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر,نیشکر ,سیستم همکاری در فروش فایل,چغندر,صنایع غذایی,ساکاروز و خواص آن,پایان نامه رشته صنایع,كریستالیزاسیون,ضایعات قندی,دكانتور مكانیكی

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر|42030988|در حال حاظر فایل کامل و برتر با عنوان پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر

بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏1353 دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت 20000 تن قابل افزایش تا ‏‏30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه ‏اندازی گردید تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است‏


مشخصات فایل
تعداد صفحات90
حجم0/80 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc

توضیحات کامل

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر

مقدمه :

تلاش جهت احیای کشت نیشکر پس از قرن ها فراموشی طی سالهای 1316 ‏تا 1320 باکشت قلمه هایی درمناطق آهودشت، اهواز، حمیدیه وسایر ‏مناطق مساعد خوزستان به طور آزمایشی آغاز گردید.سطح زیر کشت در ‏سال 1320 به 300 هکتار رسید . با ادامه آزمایش و بررسی های انجام شده ‏بالاخره در سال 1338 تسطیح زمین ها و متعاقبأ عملیات مربوط به احداث ‏کارخانه نیشکر هفت تپه با ظرفیت ده هزار تن نیشکر آغاز و این کارخانه ‏توانست اولین دوره بهره برداری خود را در آذر 1340 با برداشت نیشکر از ‏سطحی معادل 2400 هکتار آغاز نماید. بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏1353 دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت 20000 تن قابل افزایش تا ‏‏30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه ‏اندازی گردید .تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است.‏

کلمات کلیدی :

صنعت قند‎ نیشکر چغندر ساکاروز و خواص آن كریستالیزاسیون ضایعات قندی دكانتور مكانیكی

فهرست :

نیشکر ‏4‏

‏2- ساکاروز و خواص آن ‏5‏

واکنش در مقابل قلیایی ها ‏7‏

تجزیه منوساکاریدها ‏8‏

تولید مواد رنگی :‏ ‏9‏

تولید مواد رنگی :‏ ‏10‏

تاثیر آنزیم ها و میكروارگانیسم ها ‏11‏

خواص فیزیكی كریستال ساكاروز ‏15‏

تصفیه شربت ‏16‏

دفكاسیون ‏17‏

سولفیتاتسیون ‏18‏

كربناتاسیون ‏20‏

تغلیظ شربت تصفیه شده (اواپراسیون)‏ ‏21‏

كریستالیزاسیون ‏22‏

مواد قندی(ساكارز)‏ ‏22‏

مواد قندی آلی( غیر از ساكاروز) محلول در آب ‏24‏

گالاكتوز ‏25‏ رافینوز ‏25‏ كستوزها ‏27‏ آمینو اسیدها ‏27‏ اسید گلوتامیك ‏28‏

گلوتامین ‏29‏

اسید اسپارتیك ‏29‏

ویژگی های آمینو اسیدها در رابطه با صنعت قند ‏29‏

نیتروژن مضره ‏30‏

مواد رنگی ‏30‏

‏- ملانوایدین ‏31‏

مواد غیر قندی معدنی ‏32‏

آماده سازی زمین :‏ ‏33‏

تناوب ‏34‏

تحویل وتخلیه ‏43‏

تخلیه چغندر ‏45‏

تخلیه مكانیكی ‏45‏

عیار سنجی مبنای خرید چغندر ‏47‏

نمونه برداری ‏48‏

سیلو كردن چغندر قند دركارخانه ‏49‏

زمان مطلوب برداشت ‏50‏

تاثیر زمان برداشت بر روز درصد قند و وزن تك ریشه چغندر قند ‏50‏

ضایعات قندی (ساكاروز)‌در اثر تنفس ‏51‏

تاثیر سطح مخصوص چغندر قند در تنفس( ضایعات)‏ ‏52‏

ضایعات قندی (‌ساكارز)‌دراثر آسیب دیدگی چغندر ‏52‏

ضایعات قندی (ساكارز) در اثر دما ‏53‏

آماده سازی چغندر قند ‏54‏

تخلیه با اب یا تخلیه هیدرولیكی ‏54‏

روش تخلیه خشك ‏55‏

خصوصیات كانالها ‏57‏

كشو جهت جلوگیری از ورود چغندر به خط تولید ‏58‏

آسیاب خلال با صفحه متحرك( برش كامل)‏ ‏59‏

استخراج (‌شربت گیری)‏ ‏61‏

استخراج جامد- مایع ‏61‏

استخراج گاز- مایع ‏62‏

شروط استفاده از استخراج در صنعت قند ‏62‏

فاكتورهای موثر در استخراج شربت ‏62‏

دما ‏63‏

مدت دیفوزیون ‏64‏

مقدار آب مصرفی ‏64‏

آلودگی میكروبی ‏64‏

كیفیت آب مصرفی در دیفوزیون ‏65‏

تفاله خشك كنی ‏65‏

روشهای تصفیه شربت خام ‏66‏

حلالیت آهك درمحلولهای قندی ‏66‏

آهك خور مقدماتی ‏68‏

آهك خور اصلی ‏68‏

كربناتاسیون یا ساتراسیون یك ‏70‏

كربناتاسیون یا ساتراسیون دو ‏71‏

آهك خور اصلی ‏72‏

كنترل وتنظیم فشار گاز ‏72‏

گاز پخش كن ‏73‏

ته نشین كننده یا دكانتور ‏73‏

‏- دكانتور استاتیكی(‌ایستایی)‏ ‏73‏

‏- دكانتور مكانیكی ‏74‏

صافی تغلیظ گل ‏74‏

صافی های تغلیظ مداوم ‏75‏

غلیظ كردن شربت رقیق(اواپراسیون)‏ ‏75‏

كریستالیزاسیون ‏76‏

هدف كریستالیزاسیون ‏76‏

محلول اشباع ‏77‏

فوق اشباع و ضریب فوق اشباع ‏78‏

بدنه های طباخی با بهم زن های مكانیكی ‏79‏

سایر تجهیزات دستگاه های طباخی ‏80‏

مایشه كردن پخت(‌ملاكسور، رفریژان)‌یا كریستالیزاسیون سرد ‏80‏

ساختمان مایشه ها(‌بهم زن و سرد كننده)‏ ‏82‏

الف- بارگیری ‏83‏

ب- جداكردن شربت ‏84‏

سانتریفوژهای دائم ‏85‏

قندگیری از ملاس ‏88‏






"